Autosähkötyöt

DiagAuto korjaamossa valmistajan takuu pysyy voimassa sekä Mercedes-merkkien ja VAG-Group: Volkswagen, Audi, Skoda, Seat -autojen palvelut ovat merkkikorjaamon tasolla.

Mercedes SCN koodaus -online VAG SVM koodaus -online VAG GEKO / SVM Mercedes insinööri koodaukset VAG-Group insinööri koodaukset Ohjausyksikön vaihto Ajonesto korjaus ECU-ohjelmointi AIRBAG ohjainlaitteiden vaihto ja korjaus DSG vaihteiston korjaus ja ohjelmointi АBS-järjestelmä Alovalot Auto ovien lukkojen ja avaimen ohjelmointi Multimediajärjestelmä Lisävarusteet jälkiasennus ja korjaus

VAG-Group: Volkswagen, Audi, Skoda, Seat.

Luota autosi DiagAuton asiantuntijalle, niin hinnoittelemme työmme aina järkevästi asiakkaan edun mukaisesti.
Puh: 045 841 90 00
DiagAuto Oy

Kun autossa syttyy vauriovalo tai ilmenee jokin sähkövika tule meille huolisi kanssa. Korjaamomme henkilökunta osaa selvittää minkä tahansa autosi liittyvän ongelman ratkaisemisessa. Meillä tulee vianetsintälaitteiden avulla tarkkaa häiriön syyt ja mahdollinen sähköjärjestelmän korjaus on ammattimaisesti mainio.

Erityisosaamistamme on Mercedes ja VAG-group auton elektroniikan vianetsintä ja sen korjaus. Käytössämme ovat uusimmat työkalut ja vikadiagnoosin tekee elektroniikkainsinööri. Pystymme paikantamaan minkä tahansa elektroniikkaan liittyvän vian, sekä myös korjaamaan sen. Insinöörimme päivittävät tarvittaessa myös moottorinohjausyksikön sekä auton muut ohjainlaitteet ammattitaidolla.

Nykyaikaisessa autossa kaikki komponentit viestivät keskenään ja eivät toimi ilman toista. Tämä tarkoittaa, että monimutkaisen elektronisten järjestelmään tai autosähkölaitteiden huoltoon ja korjaukseen liittyy paljon muutakin kun viallisen polttimon tai palaneen sulakkeen vaihto.