Diagnostiikka

Jos autossa syttyy jokinen häiriövalo tai epäilet auton kuntoa, silloin on aika tutkia sen.
Diagnostiikan tehtävä on auttaa löytämään oikean ongelman ratkaisun.

Vikakoodinluku Vikadiagnostiikka

Luota autosi DiagAuton asiantuntijalle, niin hinnoittelemme työmme aina järkevästi asiakkaan edun mukaisesti.
Puh: 045 841 90 00
DiagAuto Oy

Tarvittaessa teemme koeajo ja sen jälkeen alamme etsimään sekä tarkistamaan vianetsintälaitteella mahdollisemmat syyt. Käytössämme on nykyaikaiset testaustekniikat ja ohjelmat niin kun merkkikorjaamossa. Vikadiagnostiikan työllä on tunti veloitus. Yleensä tunnissa-parissa tapahtuu vianhaku, sen tutkiminen, viallisien komponenttien etsiminen ja sen varaosan ja hinnan selviäminen. Niin saisi mahdillisemman tarkan varsinaisen korjauksen hinta-arvion.

Työnvastaanotolla annetaan asiantuntevia neuvoja ja kerrotaan, miksi korjaukset ovat tarpeellisia, millaiset varaosat siihen tarvitaan sekä kuinka paljon ne suurin piirtein maksaisivat sekä niiden saamisen aikataulut. Jos myöhemmin työn aikana käy ilmi, että auto kaipaa työmääräyksestä ja hinta-arviosta poikkeavia lisää rahapanoja, niin aina otamme asiakkaan yhteyttä ennen niiden aloittamisesta.

Vuosihuollon ja määräaikaistarkastuksessa kuuluu aina lukea auton vikakoodit. Samalla käynnillä haluttasi korjaamme ne. Se voi estää onnettomuuksia tai auttaa välttämään sakot ja kalliita korjauksia.